Back in business!

Jippii!! Tänään pääsin jo taas juoksemaan! On sitä taas odotettukin. Reilu viikko edellisestä kunnon juoksutreenistä ehti jo kulumaan. Lauantain juoksut jäi sen verran lyhyeksi ettei sitä voi treeniksi sanoa. 
Viimeksi, kun edessä oli puolimaratoni, niin oli sama juttu. Flunssa vaivasi parin viikon ajan ennen Ruisrääkkiä ja juoksusta ei sitten tullut mitään. 





Viikonloppuna on edessä Kaarinan Syysmaratoni ja valmistautuminen on taas mennyt ihan puihin. Pari viikkoa sain treenattua kunnolla, käytyä salilla ja juoksutreeneissä, mutta sitten se kurkkukipu tuli takaisin ja pakotti pitämään tauon. 



Näillä eväillä flunssankarkotukseen


Ihan laakereilla ei kuitenkaan olla levätty. Koiran kanssa on tullut käytyä kävelylenkkejä ja eilen kävin hierojalla. Hierojalla valmisteltiin jalkoja tulevaan juoksuun. Reisilihakset oli hyvässä kunnossa, ei mitään kiinnikkeitä missään, mutta pohkeet olikin sitten ihan eri asia. Ne oli ihan jumissa ja kipeetähän se hieronta teki. Oiskohan juoksuasennossa jotain parannettavaa?

Lisäksi käytiin eilen illalla miehen ja karvakorvan kanssa kävelyllä Aurajoen rannoilla. Mies nappasi mukaan kameran ja hyviä kuvia saikin otettua! Pari tuntia sitä jokirantaa tuli asteltua ja ihasteltua.

Kuvat kertokoon itse.
















Aika mahtavia kuvia se osaa räpsiä eikö vaan?
On Turku vaan kaunis paikka näin syksylläkin. Kannattaa tulla kauempaakin käymään.

Kävelyn jäljiltä oli koirakin ihan poikki ja itse nukahdin sohvalle kesken Mestareiden liigan katsomisen.


Huomenna on tarkoitus mennä salille tekemään kevyt jalkatreeni ja melkein odotankin uusia treenivaatteita. Tuli laitettua tilaus Tritaniumille taas. Tällä kertaa tilasin heiltä osakompressiotrikoot ja topin. Niistä lisäesittely, kun saan testattua ensin. 


Kommentit

  1. Oi mitä kuvia! Todella hienoja. Noita ei varmaankaan millään ihan automaatti-asennolla räpsitäkään. Ja kuvakulmatkin on viehättäviä.
    Ootko kokeillut pakuriteetä koskaan? Itse lisäsin syksyn flunssa-inkiväärijuomaan pakuritee-pussin ja nyt pitäsi olla kova litku :D Yllättäen inkivääri yms. mausteet teki ennen pahanmakuisesta pakurista todella hyvää. Mitä enemmän inkivääriä, sitä parempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole automaatti-asetuksilla räpsitty ei.. Onneksi joku meillä osaa ottaa laadukkaita kuvia :D Itse vasta opettelen kuvaamista.
      Pakuriteetä en ole vielä kokeillut, pitää ehkä laittaa hankintalistalle. Nyt olen vaan tuon inkiväärin ja hunajan voimalla yrittänyt paranella kurkkua. Inhottavaa kun kurkku ei ole kunnolla kipeä vaan vähän vaan karhea ja aristaa pikkuisen niellessä. Nyt jo onneksi vähän parempi kuin viikonloppuna ja alkuviikosta.

      Poista
  2. Vau, huippu hyviä kuvia. Kyllä olet oikeassa, että Turku on kaunis kaupunki kun kuvia katselee :D

    Toivottavasti pääset starttaamaan puolikkaalle, tsemppiä koitokseen :D

    -Lapinnoita-
    http://tunturinjuuressa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta! Kerron sitten juoksun jälkeen miten kävi :)

      Poista
  3. Tsemppiä hurjasti juoksuun ja wau miten hienoja kuvia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Oletko tulossa reitin varrelle?

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fatbike eli läskipyörä on varma valinta maastoon kuin maastoon

Tärkeimmät saliliikkeet juoksijalle

Viikon treeninä vauhdikas puolimaraton