Feta-pinaattipasta

Tarkkasilmäisimmät ehkä jo viikonloppuna bongasivat kuvan tästä annoksesta Instassa, mutta nyt jaan vielä tämän herkullisen, helpon ja nopean reseptin myös teille.

Vaikka en olekaan vegetaristi, syön useimmiten kevyesti ja terveellisesti. Ja mikä sen mukavampaa, kun kesällä voi nauttia kauniista säästä ja olla ulkona eikä ruoanlaittoon mene pitkää aikaa.




3 annosta

250 g täysjyväpastaa
2 tl suolaa keitinveteen
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
400 g tuoretta pinaattia
(1 rkl balsamicoa)
suolaa, mustapippuria
150 g salaattijuustoa
125 g kirsikkatomaatteja
(cashewpähkinöitä)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuullota hienonnettu valkosipuli paistinpannussa öljyssä.

Lisää joukkoon cashewpähkinät ja pyörittele hetken pannulla. Puolita tomaatit ja lisää pannulle pähkinöiden ja valkosipulin kanssa. Pyörittele niitä hetki ja lisää tuore pinaatti joko pannulle mukaan tai jätä se lisättäväksi vasta lautasella. Mausta suolalla ja pippurilla.

Murusta päälle fetajuusto ja nauti!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fatbike eli läskipyörä on varma valinta maastoon kuin maastoon

Tärkeimmät saliliikkeet juoksijalle

Viikon treeninä vauhdikas puolimaraton