Elokuussa Paavo Nurmi maratonille - osallistu arvontaan

Paavo Nurmi maraton on yksi omista suosikkitapahtumistani. Ei vain siitä syystä, että se sattuu olemaan kotikulmieni tapahtuma, vaan myös siksi, että siellä pääsee juoksemaan Suomen kauneimmissa maisemissa. 
Aiemmin tapahtuma on järjestetty heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, mutta on nyt siirretty hieman myöhempään ajankohtaan ja tänä vuonna se juostaan 18.8. 

Paita osallistujille ja mitali maaliintulijoille 

Puolimaratonin ja maratonin reitit kulkee Turun keskusta-alueelta sataman kautta Ruissalon luonnonpuiston teille ja takaisin keskustaan. Matkan varrella näet mm. kaunista Aurajoen rantaa, Turun tuomiokirkon, Suomen Joutsenen ja Ruissalon kauniit luonnonmaisemat. Välttämättä et juostessa ehdi kovinkaan tarkasti ihailla nähtävyyksiä, mutta useimmiten ne maisematkin vaikuttavat fiilikseen. 
10 km lenkki seurailee Aurajoen rantaa keskustan tuntumassa ja on nopea juostava, jossa voit päästä tekemään oman ennätyksesi. 

Itse olen ollut tapahtumassa mukana useamman kerran ja lähtöalueella starttilaukausta odotettaessa on melkein karnevaalitunnelma. On musiikkia, yhteistä alkulämmittelyä ja puheensorinaa, kun vaihdetaan viimeiset kuulumiset tuttujen kanssa ennen juoksua. Alkumatkasta kannustus on huipussaan, kun kierrellään pitkin Turun katuja ja Ruissalon puolelle siirryttäessä voi nauttia rauhallisuudesta. 

Lähdössä on tiivis, mutta mahtava tunnelma


Tapahtumassa on matkavaihtoehtoina 10 km, puolimaratoni ja maratoni. Näistä kymppi kulkee omaa reittiään, kun taas puolikkaan ja maratonin reitti kulkevat lähes samaa polkua ja puolikkaan juoksijoiden tullessa maaliin, jatkavat maratoonarit toiselle kierrokselle. Myös maratonin toisen kierroksen reitti on ensimmäisestä hieman poikkeava ja mukaan on tälle vuodelle saatu täysin uusiakin maisemia. Kannattaa käydä tutustumassa tapahtumasivuilla (linkit edellä), joilta löytyy myös uudet reitit Suunnon Movescountiin siirrettynä. 

Paavo Nurmi maraton on myös hyvä tapahtuma tulla tekemään ennätyksiä, sillä siellä on aina kattavasti jäniksiä juoksemassa ja tsemppaamassa juoksijoita tavoiteaikaan. Viime vuosina nuo jänikset ovat olleet Vauhtisammakon juoksukoulun ohjaajia ja oppilaita, jotka myös aina innoissaan odottavat tapahtumaa. Tänä vuonna ei tässäkään ole poikkeusta ja näillä näkymin olen myös itse tulossa jänistelemään jollekin matkalle. 

Viime vuonna jänikset tunnisti näistä palloista


Joko sinulla on kesän juoksukalenteri lyöty lukkoon vai vieläkö olisi tilaa yhdelle juoksulle? Lähde mukaan Paavolle juoksemaan tai tule reitin varrelle kannustamaan juoksijat ennätysaikoihin! 

Jos et vielä ole ilmoittautunut on sinulla nyt mahdollisuus päästä mukaan, sillä saan yhteistyössä Paavo Nurmi Maratonin kanssa arpoa 3 innokkaalle juoksijalle paikan vapaavalintaiselle matkalle tänä vuonna juostavaan tapahtumaan ja mukaan jokainen voittaja saa ottaa kaverin. Yhteensä arvon siis 3x2osallistumista :)
Sinun ei tarvitse muuta kuin kommentoida alle kenet ottaisit mukaan, viimeistään 5.6. klo 20 niin olet mukana!
Laita mukaan vielä yhteystietosi (s-posti riittää), jotta saan ilmoitettua mahdollisesta voitostasi. 

Arvonta myös Facebookissa ja Instagramissa, klikkaa itsesi blogin seuraajaksi molemmissa palveluissa ja kommentoi myös siellä, niin on kolminkertainen mahdollisuus voittaa ;) 

(yhteistyöarvonta)

Kommentit

 1. Osallistun puolisoni Niklaksen kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Miehen kanssa tultais kirmailemaan!! Mirjam.leyser@outlook.com

  VastaaPoista
 3. Ystäväni Johannan kanssa. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ystäväni Paula pääsisi mukaan :)

  VastaaPoista
 5. Vielä on tilaa juoksukalenterissa kun yhteenkään tapahtumaan en ole ilmoittautunut. Kyllä tuonne aina jonkun ystävän mukaan saa... (kaikale@suomi24.fi)

  VastaaPoista
 6. Ottaisin mukaan työkaverini ��

  VastaaPoista
 7. Eiköhän sinne jonkun kaverin saisi matkaan. (katja_maarit at suomi24.fi)

  VastaaPoista
 8. Ystäväni Suvin kanssa

  VastaaPoista
 9. Paavo Nurmi saisi sekoitettua muuten niin kauniisti kasatun kisakalenterin, jos arvonnassa kävisi säkä. Jännitystä elämään! Ottaisin oman mieheni parisuhdejuoksille mukaan. Ensin toinen kiskoisi molempia eteenpäin ja sitten vaihdettaisiin lennosta vetäjää. Juoksun jälkeen olisi juteltavaa, varsinkin kun puhinalta ei ehtisi höpötellä. pikkuliten(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Maraton ja kaveri hakusessa katasuvala@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Onnittelut Mari K, voitit juuri itsellesi ja ystävällesi osallistumiset Paavo Nurmi Marathonille 18.8. !
   Laitatko minulle viestiä sähköpostiin yksipaivaelamasta@gmail.com, niin saan laitettua sinulle ilmoittautumisohjeet :)
   Tervetuloa Turkuun juoksemaan!

   Poista
  2. Laittaisitko Mari pikimmiten viestiä, niin saadaan voitto eteenpäin. Muussa tapauksessa arvon tämän uudestaan 15.6. jälkeen.

   Poista
 12. Ottaisin mukaan joko puolisoni tai ystävän �� just asetin syksylle tavoitteeksi puolikkaan, joten tämä kisa olisikin hyvään ajankohtaan, jos voitto osuisi kohdalle!
  tii.tuomainen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kahtena vuonna on tullut Paavolla hikoiltua ja kiva olis taas mennä. Kaverin kanssa vielä mukavampi.
  ec8477(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Puolison kanssa �� tainako74@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Juoksukaverin kerhosta, mustaniemiemmi@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ystävän töistä. Flea.82 at hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Itse kymppi ja miniäni Asta Hietala puolikas tai koko maraton ��

  VastaaPoista
 18. Jonkun kaverin varmasti saisin mukaan. Olisipa kiva tulla Paavolle juoksemaan😊 merituuli.kerman@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kympille menisin rakkaan kanssa, joka kirittäisi minua parhaaseen aikaan painoelefantin@gmail.com

  VastaaPoista
 20. En oo ihan varma, kenet saisin mukaan...ehkä mun uuden juoksukaverin, Mikon :) kaisazip@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Tämä sopisi mahtavasti kisasuunnitelmiin, sillä syyskuun lopussa on aikeissa juosta maraton Jyväskylässä. Mukaan tulisi tuo paras kisakumppanini, eli mieheni :)

  VastaaPoista
 22. Itseni kanssa on ihan tarpeeksi pään sisäistä puhelua maratonilla...

  VastaaPoista
 23. miehen kanssa voisin tulla (marjaleenavayrynen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Mieheni kanssa lähtisin. Terkuin Johanna e-mail: nippe@welho.com

  VastaaPoista
 25. Ihanan ystäväni ja juoksukaverini Katjan kanssa ollaan suunniteltu jo monta vuotta osallistumista, tänä vuonna ei saa enää haaveeksi. :) sankaripaivi@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mieheni pyytäisin mukaan. catherine.strandell[at]gmail.com

  VastaaPoista
 27. Juoksukaveri löytyisi varmasti lenkkiporukasta, tuijakuutti at gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kyllähän kesän kisakalenteriin vielä yksi puolimaraton mahtuu. Miheni kanssa lähdettäisiin yhdessä juoksemaan :) signsofrunning@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Ottaisin mukaan avomieheni. Huhtikuun lopussa juostiin eka puolikas minun toiveestani ja taisi juoksukärpänen puraista häntäkin kun heti seuraavana päivänä kysyi koska seuraavaksi :) jenn.laine(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Viime kesänä kyllä juoksujalkaa kutkutti Ruissalon teitä huristellessa! Tarkoitus on käydä siellä ihastelemassa jalan maisemia. Ennemmin tai myöhemmin :)
  zannah82@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ottaisin mukaan kavereistani sen, kenen jalka kestää juoksua tuohon aikaan... Harmillisen monella on erinäisiä vammoja, mutta joku varmasti ehtisi kuntoutua elokuuhun mennessä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit