Mysliä itsetehtynä

Lueskelin viime viikolla Annan blogia ja Anna oli tehnyt mysliä itse. Koska mekin syödään usein iltapalaksi jugurttia hedelmien ja myslin tai granolan kanssa, ajattelin myös itse testata tuota myslin tekoa.
En ihan tehnyt samaa kuin Anna, vaan muokkasin ohjetta hieman.



Tässä ohje teillekin :)


  • 3 dl kaurahiutaleita 
  • 3/4 dl pellavansiemeniä
  • 3/4 dl seesaminsiemeniä
  • 0,5 dl cashewpähkinöitä
  • 1 dl pekaanipähkinöitä
  • 3/4 dl kookosrasvaa
  • 4 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa


Sekoita kaikki aineet keskenään ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista uunissa 175 asteessa n 15 minuuttia ja sekoitus puolivälissä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fatbike eli läskipyörä on varma valinta maastoon kuin maastoon

Tärkeimmät saliliikkeet juoksijalle

Viikon treeninä vauhdikas puolimaraton