Kehonpainotreeniä kotona

Onko kiireinen aikataulu ja silti et halua jättää päivän treenejä väliin?

Itselläni on tänään sellainen päivä ja aloitin aamun viikkosiivouksella. Siivotessa sai kropan hyvin hereille ja lämpimäksi. Olin miettinyt salitreenin ja juoksulenkin välillä, mutta vesisateen alettua päätin kokeilla jotain ihan uutta treeniä. 

Löysin treenin joku aika sitten netistä jostain ja kirjoitin sen ylös talteen. Nyt oli hyvä hetki testata miten hyvin saa itsestään mehut irti ilman painoja ja aika hyvin onnistuin. Hiki valui pitkin selkää ja ohimoita ja sykekin nousi ihan mukavasti. Puolen tunnin treenillä keskisyke 124 bpm, max 165 bpm ja kalorinkulutus 268 kcal. Ihan ok treeni sanoisin näin kotona tehtäväksi pikatreeniksi. Millainen treeni sitten oli? Tässä vielä teillekin tuo treenisetti, kylläkin englanniksi nuo liikkeiden nimet :)

30 Jumping Jacks
10 Push Ups
30 High Knees
10 Burpees
30 sec Plank
10 Push Ups
30 Squats
10 Lunges/side
30 sec Plank
10 Push Ups
30 Jumping Jacks
1 min Wall Sit

1 min rest and repeat 3 times

Eli on hyppyjä, punnerruksia, burpeita, lankutusta, kyykkyjä ja pitoa. Monipuolinen ja sykettä nostava treeni, jonka tekemiseen noiden taukojen kanssa meni pikkuisen reilu puoli tuntia. 
Ei siis vielä kauan ja sen saa tehtyä kotona koska tahansa. Jos liikkeet eivät ole ennestään tuttuja, löytyy netistä videoita joista pääset katsomaan niitä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tärkeimmät saliliikkeet juoksijalle

Fatbike eli läskipyörä on varma valinta maastoon kuin maastoon

Fatbike kaapista esiin