Bodom Night ja Bodom Trail

Onko sinullakin käynyt niin, että olet ensin suunnitellut vain yhtä ja siihen tuleekin kylkeen yllättäen lisää?

Bodom Trail 2017, eka polkujuoksukisa


Meille kävi näin viime viikolla. Ystävänpäivänä tuli Instassa vastaan Bodom Trailin postaus, johon kommentoimalla voi voittaa osallistumisen itselleen ja kaverille Bodom Trailin pääjuoksua edeltävänä iltana järjestettävälle Bodom Nightille. No... Me miehen kanssa osallistuttiin molemmat ja niinhän siinä kävi, että voitettiin molemmille paikat myös tuohon yöjuoksuun.

Tältä ne näytti ensimmäisen juoksun jälkeen viime vuonna Bodom Traililla


Oltiin jo aiemmin ilmoittauduttu toukokuun 5. päivä juostavalle Bodom Trailille tarkoituksena juosta siellä 21 km vähän kuin treeninä Karhunkierrosta ajatellen. Nyt tuon arvontavoiton myötä tulemme juoksemaan myös 4.5. illalla Bodomilla noin 10 kilsan lenkin pimeässä. Lähtölaukaus ensimmäiselle ryhmälle kajahtaa klo 22 ja seuraavat 22:05 ja 22:10. Suurin osa matkasta tullaan taittamaan pimeässä, mutta onneksi matkaa on valaisemassa ihania valo-opasteita, joita voi samalla ihailla jos ehtii :)
Onneksi tuli viime syksynä hankittua kunnolliset otsalamput niin ei tarvitse lähteä ostoksille. Samoin meiltä löytyy kahdet polkujuoksukengät, joten vaikka toiset kastuisivat yöjuoksussa on meillä seuraavaksi aamuksi kuivat kengät jalkaan laitettavaksi.

Aikataulullisesti nuo kisat on aika lähellä toisiaan ja yöunet tulevat jäämään vähän vähille. Arvioitu maalin sulkemisaika yöjuoksussa on klo 0:00 ja bussikuljetus takaisin Helsingin keskustaan lähtee vasta sen jälkeen. Seuraavana aamuna pitää olla taas pysäkillä Kiasman edessä klo 8:30 ja ennen sitä käydään myös aamupalalla. Hyvällä tuurilla nukutaan 4-5 tunnin yöunet :D



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fatbike eli läskipyörä on varma valinta maastoon kuin maastoon

Tärkeimmät saliliikkeet juoksijalle

Viikon treeninä vauhdikas puolimaraton