Polkujuoksua koko päivä!

Onko polkujuoksu lähtenyt silloin lapasesta, kun oman polkujuoksulenkin aikana puoliso on ehtinyt käydä Helsingissä messuilla, tulla takaisin kotiin ja käyttänyt koirankin sekä hoitanut kauppareissun ennen kuin itse saa lenkit tehtyä :)


Lauantaina lähdimme heti aamusta Juoksunaattorin kanssa Kurjenrahkan reitistölle ja samalla tutkimaan uusia reittejä. Juoksuaiheisia kuvia voi muuten seurata instagramista @juoksunaattori ja @batjakke. Reissu alkoi perinteiseen tapaan sillä, että kartta oli unohtunut, no  kaksi hyvät suunnistustaidot omaavaa juoksijaa kyllä pärjää ilmankin, tai niin ainakin ajateltiin :)


Lähtöpisteenä oli Valasranta ja sieltä oli tarkoitus mennä kohti Elijärveä josta matka jatkuisi kohti Vaskijärveä ja tuolta matka kohti Pirunkirkkoa ja pirunpolkua, tämän ehkä teknisimmän polun jälkeen joka Turun seudulta löytyy matka jatkuisi takaisin kohti Valasrantaa.


Harvinaista kyllä suunnitelma piti ja pummikierroksia tuli vain yksi, sekin hämmentävästi parhaiten merkityllä reitillä eli pirunpolulla. Jokin hetkellinen herpaantuminen siinä tapahtui koska Pirunkirkolta lähtiessä, jotenkin pirullisesti päädyttiin takaisin Pirunkirkolle , Suunnon kelloista sitten vaan kartta päälle ja paluu kohtaan jossa erhe tapahtui ja todellakin hämmentävästi olimme menneet polulta pois ja sissinä vedetty ryteikön läpi ja paluu takaisin polulle ja lähdetty väärään suuntaan :)


Reitit oli muuten merkattu hyvin mutta tarkkana sai olla varsinkin kun mentiin yhdysreittejä, ne oli merkattu todella huonosti ja joissakin tapauksissa vaikka oli merkattu niin metsää oli kaadettu siinä määrin että arvalla sai vetää että jostain löytäisi merkkejä. Eikä tällä kertaa ollut vikaa juoksijoissa vaan saatiin jopa neuvoa muitakin kulkijoita jotka pähkäilivät samojen ongelmien kanssa.


Toisaalta reitin hienous ja upeat maisemat paikkasivat kyllä tuota ongelmaa, vahva suositus reitistä ja suosittelen menemään testaamaan reitin.


Jos haluat päästä vähän helpommalla suunnistamisen suhteen niin Movescountista löytyy meidän menosta jälki.


Aamusta tosiaan lähdettiin ja kahdeksan tunnin poluilla juoksentelun jälkeen saatiin päättää matka juosten kohti auringonlaskua, kertakaikkisen upea näky oli ja ne pienet epätoivon hetket joita matkalla oli että loppuuko tämän reitti koskaan (ja pirun huonot vitsit) unohtuivat kyllä tuossa kohtaa.
Matkaa reitille tuli lopulta 45km ja aikaa menin sen kahdeksan tuntia, voisiko lauantaita paremmin enää viettää!





⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook
                                          ⬥ https://www.personaltrainerturku.net

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fatbike eli läskipyörä on varma valinta maastoon kuin maastoon

Tärkeimmät saliliikkeet juoksijalle

Viikon treeninä vauhdikas puolimaraton