Paavo Nurmi Marathon 2019 lähestyy

Kisaviikko on puolivälissä ja lauantaina päästetään juoksijat irti Aurajoen rannalla.
Tuttuun tapaan saa tapahtuma-alueena toimia Turun kaupunginteatterin ympäristö ja kisakanslia avaa ovensa teatterilla perjantaina klo 12.  Perjantai-iltana tapahtuma-alueella on myös Paavo Nurmi Marathonin avajaiset klo 17:30.

Viime vuonna starttia odotellessa

Me ollaan viime vuoden tapaan Paavolla jäniksinä ja päästään pitämään tavoitevauhteja Jarkko puolimaratonilla ja minä kympin matkalla. Saadaan tsempata juoksijoita ja pidetään hyvää kisafiilistä yllä.

Sääennusteet on nyt parin viimeisen päivän aikana vaihdelleet puolipilvisen ja sateisen kelin välillä, mutta oli keli mikä tahansa on yksi asia varma, lauantaina juostaan!

Meidät jänikset tunnistat myös tänä vuonna suurista ilmapalloista joihin on kirjoitettu tavoiteajat suurin numeroin, jotta ne näkee vaikka et ihan jänikset peesiin pääsisikään heti alkumatkasta.

Puolimaratonin ja maratonin juoksijat pääsevät lähtemään matkaan lauantaina klo 12, mutta ennen sitä meidät jänikset esitellään juoksijoille. Kympin juoksijat starttaavat 12:20 omalle reitilleen.

Jänisten lisäksi tapahtumassa on mukana paljon muitakin vapaa-ehtoisia, jotka ovat paikalla, jotta juoksijoiden päivä sujuisi mukavasti ja turvallisesti. Reittien varrella on juomapisteitä ja ensiapuhenkilökuntaa sekä liikenteenohjaajia.

Virallinen yleisölle tarkoitettu kannustuspaikka sijaitsee Kristiinankadun ja Läntisen Rantakadun kulmassa, mutta muuallekin saa toki tulla reitin varrelle kannustamaan juoksijoita. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!

Jos olet itse valmistautumassa juoksemaan lauantaina, käy vielä lukemassa viime hetken vinkit viime viikon kirjoituksesta täältä.

Ja jos et vielä ole käynyt ilmoittautumassa niin vielä ehdit mukaan ;)